L’Oréal Paris Pure Clay Maskers

Categorieën:Overige
Pinupdoll Debbie

Als insider van Vera Camilla kreeg ik een super leuk pakketje toegestuurd van L’Oréal Paris. Het bevat de drie nieuwste klei maskertjes van de Pure Clay Mask lijn. 


De maskers kosten €9,99 per pot van 50ml. Ik heb het masker nu twee keer gebruikt en kan hem zeker nog wel 10x gebruiken. 

Ze komen in een mooie zware glazen pot waardoor het product erg luxe oogt. Van mij had het masker in een tube mogen zitten omdat dit iets hygiënischer is. 
De nieuwe L’Oréal Pure Clay Maskers zijn op basis van Roodalg, Eucalyptus en Steenkool. Elk masker heeft z’n eigen werking en eigenschappen.

Voordat ik begin met het testen van de maskers ga ik kijken aan de hand van onderstaande test wat voor een huid ik heb en welk masker ik het beste kan gebruiken. 

Je dient de grijze deeltjes voor 3 seconden tegen je huid aan te drukken. Hierna verschijnen er stipjes die je kan vergelijken met het voorbeeld. 


Mijn T-zone en wangen vallen onder de doffe zone en mijn kin is een twijfel geval. Voor deze test houdt ik even de normale zone aan. 

Dit betekent dus dat ik het exfoliërend masker aan dien te brengen op mijn T-zone en op mijn wangen en het detox masker op mijn kin. 


Alle maskers hebben een combinatie van drie unieke pure kleien 

1. Kaolien : een pure klei sterk geconcentreerd met silicaten voor een intense reiniging om een teveel aan talg te absorberen
2. Montmorilloniet : een pure klei rijk aan mineralen om imperfecties aan te pakken
3. Ghassoul : een pure klei sterk geconcentreerd met oligo-elementen die het verhelderen van de teint helpt
L’Oréal Pure Clay exfoliërend masker met Roodalg


Het eerste masker is het masker met roodalg. Deze is bedoeld voor de doffe/droge huid. Hij exfolieert de huid voor een gladde, stralende en mooie glow. 

De verpakking beloofd direct een zachtere en gladdere huid waarbij de onregelmatigheden zijn verminderd. Na 7 dagen zouden de poriën vervaagd zijn en de huidstructuur fijner. Dag na dag zal de huid zichtbaar verbeteren, egaler worden en stralender ogen.  

Ik gebruik dit masker op mijn gehele T-zone en op mijn wangen. Mijn huid is vrij droog op deze plekken en dit masker zou daar goed moeten werken. 
L’Oréal Pure Clay zuiverend masker met Eucalyptus


Het tweede masker is het masker met eucalyptus. Deze is bedoeld voor de vette huid. Hij zuiverd de huid en maakt het soepel. 

De verpakking beloofd direct een frisse, comfortabele en zuivere huid. Na 7 dagen ziet de huid er beter uit, is het mat en voelt het zacht aan. Dag na dag ademt de huid meer, is het zichtbaar verbeterd en straalt ! 

Ik heb in mijn gezicht geen vette huid, dit masker is voor mijn huid minder geschikt.

L’Oréal Pure Clay detox masker met Steenkool


Het laatste masker is met steenkool. Deze is bedoeld voor de normale huid. Hij reinigt en ontgiftigd je huid. 

De verpakking beloofd direct dat de huid zuiverder en stralende is. Na 7 dagen voelt de huid frisser en wordt de teint stralender. Dag na dag wordt de huid zichtbaar beter, frisser en stralender. 

Ik gebruik dit masker op mijn kin. Hier is mijn huid droog tot normaal. 

Gebruik 

Ik haal eerst mijn make-up masker er af d.m.v. kokosolie. Hierna reinig ik mijn gezicht met water. 


Hierna druk je de kartonnetjes tegen de verschillende zones van je gezicht aan. Aan de hand van de uitslag op het kartonnetje weet je welke maskertjes je waar aan dient te brengen. 


Voor mij ziet dat er zo uit:


De maskertjes drogen vrij snel, na zo’n 10 minuten verwijder ik het maskertje met lauw warm water en voelt mijn gezicht super zacht en glad aan ! Ik zie direct een mooie glow over mijn gehele gezicht heen. 


Ik ben zeer tevreden over deze maskertjes !

Probeer deze maskertjes samen met je vriendinnen en zie wie het leukste ‘masker’ kan maken ! 😉 


Ken jij de L’Oréal Pure Clay maskers ?

Comments

comments